Първоначално публикувано от rusiq86
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Комплект ходова част
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеУви! Но аз мисял че ако ще се сменят носачи си струва да се дадат пари, дори ако може от германия, англия или италия, още по-добре.
Comment
-
Вярвам на очите си, то има качествен тук, но като гледам частите по изброените държави горният пост, мисля че бих се доверил на тях, а и цените са доста по-ниски. От бг да си взема окап, бърт,фаст или некви такива, е не мерси. Искам качество, защото от личен опит съм се убедил че направя ли компромис за това, после ще ми излезе солено.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеВярвам на очите си, то има качествен тук, но като гледам частите по изброените държави горният пост, мисля че бих се доверил на тях, а и цените са доста по-ниски. От бг да си взема окап, бърт,фаст или некви такива, е не мерси. Искам качество, защото от личен опит съм се убедил че направя ли компромис за това, после ще ми излезе солено.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщениеБлаженни са верующите. И тук има качествени
Или помагаш или не!!!
http://cgi.ebay.it/BRACCIO-OSCILLANT...d=p3286.c0.m14
Ей за тия кво ша кажите?sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеАз съм признал само три марки: 1)Moog 2) febi i trw
като първите са безбожно скъпи, вторите две марки са ок като цени, и на тях бих се доверил.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеГорен носач febi на 2000 км магистрално каране (Будапеща и обратно) тампоните заедно с втулките бяха изскочили направо. Да, смениха го гаранционно и без никакви уговорки, но какво от това?0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеВярвам на очите си, то има качествен тук, но като гледам частите по изброените държави горният пост, мисля че бих се доверил на тях, а и цените са доста по-ниски. От бг да си взема окап, бърт,фаст или некви такива, е не мерси. Искам качество, защото от личен опит съм се убедил че направя ли компромис за това, после ще ми излезе солено.
Имайки предвид че за 2 години каране той е навъртял 40 к километра ,значи носача е на 10к при него и 5 к навъртяни при мен=15к.
Имайки предвид цената и гаранцията пак бих сложил Фаст(дано не се налага)Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщениеАбе аз слагах няколко пъти такива и няколко пъти на 166 се налагат промени поради недодялана отливка
Кажете най-накрая поне една марка която да е добра!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
Comment